Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Din această toamnă, Digi24 aduce o infuzie de experiență, creativitate și energie pentru a oferi un conținut diversificat de emisiuni și programe noi, adaptat nevoilor și așteptărilor publicului.

Jurnaliștii Digi24 se vor afla în continuare în mijlocul evenimentelor care contează și vor trata subiectele cu profesionalismul, echidistanța și imparțialitatea de care au dat dovadă de-a lungul anilor, fie pe micul ecran, fie la radio sau în mediul online.

Din 17 septembrie, Liliana Ruse invită decidenții la raport în fața telespectatorilor, în cea mai nouă emisiune, ,,Briefing”. În fiecare duminică, de la 20:00 la 22:00, va aduce în prim plan alături de invitații săi, sinteza celor mai relevante teme politice ale săptămânii, analiza obiectivă și pertinentă a evenimentelor aflate în desfășurare și previziunile perioadei următoare.

Două jurnale de știri primesc întăriri consistente, din 18 septembrie. De luni până joi, de la ora 12:00, la Știrile Amiezii, Cristi Citre completează incisivitatea Ancăi Orheian cu echilibrul și calmul pe care ți le conferă experiența celor 20 de ani de jurnalism.

Între orele 16:00 – 19:00, spectacolul știrilor de calitate continuă cu o abordare inedită: spiritului analitic al Teodorei Tompea i se alătură, din 18 septembrie, de luni până joi, verva și entuziasmul omului de radio Valentin Chisoceanu pentru a conecta telespectatorii la principalele teme ale actualității interne și internaționale.

Din 23 septembrie, într-un format original și dinamic, personalități remarcabile care influențează destine în viața reală vin ,,În fața ta”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14:00 și răspund întrebărilor directe ale jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, într-o nouă serie de dialoguri autentice.

Duo-ul formidabil, consacrat în cadrul emisiunii „Audiență Națională” difuzată pe Digi FM, face pasul către televiziune, într-un program informativ mai puțin convențional. Din 3 octombrie, în zilele de marți si miercuri, de la ora 19:00, Alexandru Rotaru și Robert Kiss le dau întâlnire telespectatorilor “LIVE”, cu o selecție inedită a știrilor, într-o producție cu puternică amprentă personală

Grila completă de emisiuni și programe TV se regăsește pe site-ul digi24.ro, la secțiunea Emisiuni”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava