Concert pascal
MOPAN Suceava

Renumiții medici Terry Dubrow și Paul Nassif revin în sala de operații în sezonul 8 al emisiunii de succes marca E! Botched, care are premiera pe data de 3 septembrie.

Cel mai cunoscut duo medical revine pentru a se ocupa de unele dintre cele mai complexe cazuri de până acum, în timp ce se distrează copios în stilul caracteristic. Cei doi au un cabinet nou și consultă o serie de pacienți plini de speranță,care le dezvăluie traumele catastrofale provocare de intervenții chirurgicale eșuate, de malformații congenitale și de accidente îngrozitoare.

Câțiva dintre pacienții din acest sezon:

  • O femeie slăbește și ajunge la operațiedin cauza unei abdominoplastii de rutină, după ce și-a pierdut soțul într-un accident de muncă. Dar se confruntă cu o infecție dezastruoasă, care aproape o ucide și o lasă cu un stomac deformat.
  • O pacientă cu o afecțiune rară (din cauza căreia stă cu intestinele în exteriorul corpului) a trecut prin cinci intervenții chirurgicale în copilărie. Deși medicii i-au salvat atunci viața, a rămas cu stomacul plin de noduli și cicatrici.
  • O pacientă care a călcat pe un cui (în copilărie) a primit o grefă de piele, în urma unei proceduri dureroase, iar acum are o excrescență pe picior, pe care o poreclește „funduleț”.
  • O femeie cu o formă agresivă de cancer de piele a trecut printr-o procedură de 10 ore, la finalul căreiaa rămas cu o gaură mareîn față. Prin urmare, e forțată să poarte o proteză și urăște să se uite în oglindă.
  • După ce a fost mușcată de un câine, o femeie și-a pierdut vârful nasului și este deprimată, după ce a trecut prin 20 de operații separatepentru a-și corecta fața, fără succes.

Emisiunea Botched este produsăde Evolution Media, o companie MGM. Alex Baskin, Matt Westmore, Joe Kingsley, Jen McClure Metz, Sarah Kane și Ben DeNoble –alături de Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif – sunt producători executivi.

Despre NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer deține unul dintre cele mai semnificative portofolii de divertisment din lume și oferă conținut de calitate și branduri de interes în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusive ale companiei (UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks) oferă experiențe de divertisment complete publicului din întreaga lume. Universal+ (un serviciu hibrid, liniar și non-liniar) strânge laolaltă brandurile grupului pe platforme afiliate, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o varietate mare de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete – totul într-un singur loc. În afara SUA, NBCU oferă consumatorilor și servicii ca Hayu (serviciu SVOD, dedicat formatelor de tip reality, disponibil în peste 40 de teritorii – inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific) sau Peacock (disponibil abonaților Sky, din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția).

Despre NBCUniversal

NBCUniversal este o companie media și de divertisment care se numără printre principalele companii de dezvoltare, producție și marketing din lume, în domeniul divertismentului, știrilor și informațiilor livrate unui public global. NBCUniversal deține și folosește un portofoliu valoros de posturi de știri și divertisment, o companie de producție cinematografică de top, diverse companii importante de producții televizate, un grup important de posturi TV, parcuri tematice cunoscute în întreaga lume și un serviciu de streaming de top (care include reclame). NBCUniversal aparține de Comcast Corporation.

BOTCHED – Season: 6 – Pictured: (l-r) Dr. Terry Dubrow, Dr. Paul Nassif – (Photo by: Trae Patton/E! Entertainment)

BOTCHED – Season: 6 – Pictured: Dr. Paul Nassif – (Photo by: Trae Patton/E! Entertainment)

BOTCHED – Season: 6 – Pictured: Dr. Terry Dubrow – (Photo by: Trae Patton/E! Entertainment)

BOTCHED – „Episodic” Episode TBD – Pictured: (l-r) – (Photo by: Casey Durkin/E! Entertainment)

BOTCHED – „Episodic” Episode TBD – Pictured: (l-r) – (Photo by: Casey Durkin/E! Entertainment)

BOTCHED – „Episodic” Episode TBD – Pictured: (l-r) – (Photo by: Casey Durkin/E! Entertainment)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava