Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci amical al anului disputat pe stadionul “Areni”, Rapid Suceava a întâlnit ocupanta locului VI din seria I a Ligii a III-a, Aerostar Bacau. Partida a fost dinamică şi deschisă şi s-a încheiat la egalitate, 3-3.
Bacăuanii au deschis scorul în minutul 6, când Sfrijan a deviat în propria poartă un şut de pe partea dreaptă. Peste doar patru minute, fostul atacant al “ceferiştilor” Homneac, ajuns din aceasta iarna la Aerostar, a făcut 0-2, după ce a finalizat cu gol o acţiune personală purtată pe banda stângă. Echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu a replicat imediat prin Buziuc, care a redus din diferenţă cu un şut lob din interiorul careului. Rapid Suceava a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj prin Marinkovic, atacantul înscriind cu un şut printre picioarele portarului advers.
Sucevenii au rămas la fel periculoşi în atac, unde Buziuc şi Ghiorghiciuc au ratat de puţin ţinta, dar au greşit din nou în apărare în minutul 37, când Artene i-a readus pe cei de la Aerostar Bacău în avantaj cu şut din unghi. Gazdele au avut şansa egalării, când Golofca a fost faultat în careu, centralul Robert Sroder a indicat penalty, dar execuţia de la 11 metri a lui Buziuc a fost deviata în bara transversală de către portarul băcăuan.
Tehnicianul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, a făcut şapte schimbări la pauză, dar prima ocazie din partea secundă a venit la buturile sucevene, din faţa cărora portarul Pascal a respins de la vinclu un şut trimis de decarul oaspeţilor. Suprafaţa de joc a încurcat mult faza de construcţie, jocul echipei de ligă secundă fiind deosebit de fragmentat. În pofida acestui fapt, Rapid Suceava a reuşit egalarea in minutul 75, când Semeghin a centrat de pe partea stângă, iar Tiron a reluat mingea imparabil cu capul, sub transversală. Pe final, “ceferiştii” îşi puteau face norma de patru goluri marcate în precendetele amicale, dar Buziuc şi Semeghin au fost blocaţi la aceiaşi fază de goalkeeperul oaspeţilor.

Rapid Suceava (prima repriza): Roheţki – D. Bălan, Sava, Plecanciuc, Spătar – Golofca, Al. Apostol, Sfrijan, Ghiorghiciuc – Marinkovic, Buziuc.
Rapid Suceava (repriza secunda): Pascal – Vornicu, Sava, Ferariu, Semeghin – Tiron, Săvoaia, Al. Apostol, Sumanariu, Bâgu – Buziuc.

Bogdan Tudoreanu a pus jocul mai puţin reuşit pe seama oboselii acumulate de jucători, aflaţi la cel de-al patrulea amical în decurs de doar opt zile.
“Am facut un joc mai prost, în special în prima repriză, dar cred că s-a acumulat şi o stare de oboseală, ţinând cont că în ultima săptămână am avut un joc la două zile. Este clar că mai avem de făcut unele reglaje până la reluarea campionatului”.
Şeful băncii tehnice sucevene nu a putut miza la meciul cu Aerostar Bacău pe serviciile lui Mircea Negru şi Claudiu Velescu. Dacă în cazul lui Negru a fost vorba de o simplă răceală, în ceea ce-l priveşte pe Velescu situaţia acestuia este mult mai gravă. Fundaşul “ceferiştilor” va lipsi de pe gazon cel puţin o lună şi jumătate dupa accidentarea suferită pe finalul meciului de sâmbătă cu FC Pojorâta..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava