MOPAN Suceava

Doi tineri din Șcheia care au furat mai multe covoare dintr-o casă din comună au fost reținuți de polițiști. Cercetările în acest caz au început după ce polițiștii din Șcheia au fost sesizați în data de 27 februarie 2017 de un localnic în vârstă de 39 de ani cu privire la faptul că în perioada 15 – 27 februarie , persoane necunoscute i-au intrat în casă de unde au furat șase covoare, cu o valoare de 7.000 de lei.

Poliția Suceava a informat că în cursul zilei de 17 martie a.c., în continuarea cercetărilor în acest dosar, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava și ai Poliției comunale Șcheia, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat o percheziție domiciliară într-o casă din Șcheia în care locuiesc doi frați, suspecți de comiterea faptei, unul de 23 de ani și celălalt de 21 de ani. În urma percheziției au fost găsite mai multe covoare sustrase părții vătămate, precum și scule, telefoane mobile și articole de încălțăminte.

Cei doi suspecți au fost identificați la domiciliu, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

Tot vineri, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Suceava, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 37 de ani, din comuna Șcheia, acolo unde au fost găsite și ridicate mai multe covoare și o drujbă, bunuri despre care, bărbatul a afirmat că le-a achiziționat în urmă cu aproximativ o lună de zile de la tânărul de 21 de ani.

Covoarele ridicate au fost prezentate persoanei vătămate, care le-a recunoscut ca fiind sustrase de la domiciliu său.

În timpul efectuării percheziției domiciliare, deoarece a devenit recalcitrant, bărbatul de 37 de ani a fost încătușat de polițiști.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii furtului și a participației persoanelor la comiterea lui, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava