Concert pascal
MOPAN Suceava

Sămbata (17 februarie), odată cu finala Campionatelor Naționale ale seniorilor și tineretului, în sala „Ioan Soter” din cadrul CNSB „Lia Manoliu” s-a desfășurat Ceremonia de premiere a celor mai bune performanțe ale anului 2023. Un moment plin de emoție, în care legende ale atletismului tricolor „au predat ștafeta” generației care vine tare din urmă! Atleți  au fost premiați fiecare de căte un medaliat olimpic.

Claudia Costiuc de la CSM Dorna Vatra Dornei, originară din Iacobeni a fost premiata in cadrul Ceremonie organizata de Federația Româna de Atletism pentru rezultatele obținute in anul competițional 2023.

Claudia Costiuc a fost premiată de Federația Română de Atletism cu unul dintre trofeele pentru cei mai buni juniori pentru performanțele lor din 2023, cu prilejul unei festivități desfășurate pe pista Sălii de atletism ”Ioan Soter”, gazda Campionatelor Naționale indoor de seniori și tineret din weekendul trecut.

Anul trecut, sportiva antrenată de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei a ocupat locul cinci la Campionatul European U20 în proba de 800  de metri și locul șase cu ștafeta de 4×400 de metri la aceeași competiție.

Claudia Costiuc a fost premiata de doamna Doina Ofelia Melinte medaliata de la Jocurile Olimpice Los Angeles 1984- AUR 800 m – Los Angeles 1984, ARGINT 1500 m

În semn de apreciere pentru realizările extraordinare, Federația Română de Atletism a acordat distincții campioanelor olimpice Constantina Diță (Bejing 2008), Gabriela Szabo (Sydney 2000), Paula Ivan (Seul 1988), Maricica Puică (Atlanta 1984), Doina Melinte (Atlanta 1984) și Viorica Viscopoleanu (Ciudad de Mexico 1968).

Au fost de asemenea premiați sportivi medaliați olimpici pentru rezultate extraordinare: Ionela Tîrlea, Marian Oprea, Violeta Beclea, Lidia Elena Simon, Galina Astafei, Mihaela Loghin, Vali Caciuriac, Valeria Bufanu, Ileana Silai, Oana Pantelimon, Cristieana Cojocaru, Fița Lovin și Gheorghe Megelea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava