Concert pascal
MOPAN Suceava

În mesajul transmis de Ziua Națională a României, deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a subliniat faptul că după 102 ani de la Marea Unire, actuala generație are obligația de a continua construcția unui viitor european și de a prezerva valorile creștine ale poporului români. „La mulți ani, România!

La mulți ani românilor de pretutindeni!

În 2016 bucovinenii mi-au acordat cinstea și încrederea lor atunci când m-au votat să îi reprezint în Parlamentul României.

De atunci, de când am depus jurământul creștin, mi-am asumat în Parlament misiunea de a reprezenta la nivel național glasul creștin al românilor, spiritul, tradițiile, interesele și unicitatea Bucovinei.

După 102 ani de la „împlinirea visului de aur” avem azi responsabilitatea unui moment istoric din făurirea statului național unitar român: aceea de a continua împreună construcția unui viitor european, de a prezerva valorile creștine ale poporului român și de a apăra moștenirea morală a Bucovinei!

Așa să ne ajute Dumnezeu și să ne fie alături în tot ceea ce facem!”, a transmis Dumitru Mihalescul de Ziua Națională a României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava