Concert pascal
MOPAN Suceava

Trofeul celei de-a VII-a ediții a Cupei “Activ Tișăuți” la minifotbal a ajuns, din nou, în vitrina celor de la Mihu Acoperișuri.

Echipa condusă de Mihai Diaconița a câștigat pentru a doua oară la rând competiția, după ce s-a impus în ambele meciuri disputate în triunghiularul final, 2-1 cu Bucovina Vicov și 1-0 cu Foresta Fălticeni.

”Mihu Acoperișuri” a mizat la turneul găzduit de Centrul de Agrement Sportiv Tișăuți pe următorul lot de jucători: Simon Halip – Andrei Duman, Mihu Diaconița, Mihai Guriță, Ionuț Dutică, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu și Victor Romașcan.

Foresta Fălticeni a câștigat medaliile de argint după ce a învins Bucovina Vicov la loviturile de departajare.

La festivitatea de premiere de la final au fost acordate și două premii speciale, Alin Schipor (Bucovina Vicov) a fost declarat cel mai tehnic jucător, în timp ce Silviu Iederan (Foresta Fălticeni) a fost desemnat cel mai bun portar al competiției.

Turneul din acest an s-a desfășurat în scopuri caritabile, banii strânși de organizatori, aproximativ 4.000 de euro fiind donați familiei lui Sebastian Agape, un copil din Fălticeni, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastica – deficit imun acut.

Ediția din acest an a Cupei “Activ Tișăuți” la minifotbal a adunat la start 20 de echipe și a fost organizată de către Ciprian Chir, în parteneriat cu Centrul de Agrement Sportiv Tișăuți, B Caffe 1870 Ipotești, Expert Music Suceava, Awesome Photos Booth Suceava, Dinu Oniu și AJF Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava