Concert pascal
MOPAN Suceava

CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni a ajuns până în semifinalele turneului final al Cupei României la futsal pentru juniorii U19, competiție care a avut loc zilele trecute la Odorheiu Secuiesc.

Formația antrenată de Marcel Irimie a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 5-2 (3-2), de arădenii de la Șoimii Simand, prin golurile marcate de Simiraș (3) șî Botan (2).

În semifinale, gruparea fălticeneană a pierdut cu scorul de 3-6 (0-3), în grupării gazdă FK Odorheiu Secuiesc.

Gruparea fălticeneană a mizat la acest turneu pe următorul lot de jucători: Ilincăi, Vornicu, Moldovan, Pintilie, Simiraș, Botan, Mîrzan, Dănilî, Pavăl, Cojocaru, Bîgu și Popa. Antrenori: Marcel Irimie, Adrian Dănilă, Andrei Pintilei. Antrenor cu portarii: Cristian Tărăbuță.

„Calificarea între primele patru echipe ale României a reprezentat rezultatul muncii din ultimii ani. Chiar dacă au fost și multe momente dificile, puncte pierdute nedrept la unele comisii <<imparțiale>>, cuvinte fără sens aruncate de unii <<cunoscători>>, acești sportivi au reușit să treacă peste toate și au ajuns în elita futsalului românesc. Chiar dacă au pierdut în penultimul act, acești sportivi merită să fie apreciați și efortul lor este demn de laudă”, a declarat antrenorul Marcel Irimie.

CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni se va întoarce la Odorheiu Secuiesc peste o lună, pentru un meci din etapa a VII-a din Liga Elitelor U19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava