Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimii ani voleiul sucevean s-a axat pe promovarea tinerilor și pe realizarea unei ”trambuline”, prin echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal către marea performanță. Pentru că nu avut o susținere pentru a face pasul către primul eșalon valoric, formația bucovineană a mizat pe faptul că unii din tinerii crescuție la Suceava vor ajunge departe.

Acest lucru s-a și întâmplat, cel puțin în ultima perioadă, voleibaliștii suceveni ajungând să evolueze în Divizia A1. Prima dovadă a valorii școlii sucevene de volei a fost Alexandru Rață, campion național cu Arcada Galați, dar trebuie de menționat faptul că un alt sportiv de aceeași vârstă a evoluat și el cu succes la cel mai înalt nivel în România.

Eduard Cazacu, jucător crescut și el la LPS Suceava, a jucat în sezonul precedent pentru CSU UV Timișoara. Sportivul sucevean, care evoluează pe postul de atacant central sau centru la blocaj, potrivit ultimelor denumiri, a fost prezent pe teren în peste 70% din meciurile disputate de bănățeni. Gruparea timișoreană s-a salvat de la retrogradare și o contribuție constantă și eficace a avut-o și Edi Cazacu.

”Eduard Cazacu este un jucător cu calități de excepție și o gândire evoluată în joc. Aceste calități le moștenește de la tatăl său Gabriel, jucător pentru CSM Suceava în primul eșalon valoric.
Poate că tânărului nostru îi lipsește încrederea în forțele proprii pentru a continua în volei să ajungă la marea performanță, dar el are toate datele pentru a ajunge acolo.

Edi Cazacu este un sportiv tânăr, de valoare care poate progresa, bine antrenat, către marea performanță în volei. Noi îi dorim să își urmeze visul său în sport” a spus antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Eduard Cazacu, un jucător sucevean care a fost prezent constant în sezonul trecut în primul eșalon valoric, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava