Concert pascal
MOPAN Suceava

Elena Gheorghe a susținut spectacolul „Armâna mea” la Sala Palatului. Pe scenă au urcat invitați de excepție, iar în public au fost prezente mai multe vedete din România. Cei mai de preț spectatori au fost, însă, părinții Elenei.

Dacă mama ei, Marioara Gheorghe, este o prezență des întâlnită la spectacolele artistei, despre tatăl său nu putem spune același lucru. Din contră, bărbatul este destul de scump la vedere și abia acum am înțeles de ce. Imediat ce a terminat reprezentația, Elena Gheorghe a fost îmbrățișată de „tata Gheorghe”, în ochii căruia i se citea mândria, scrie click.ro.

Gheorghe Gheorghe este un bărbat emotiv, spune fiica lui. Din acest motiv preferă să o urmărească de la distanță, ca nu cumva să o încarce. Pentru Elena, însă, e o bucurie să îl aibă alături, mai ales că vine atât de rar și doar la evenimentele importante.  „Tata vine foarte rar la concertele mele. Cred că vine doar la Sala Palatului, odată la ceva timp. El este un om foarte emotiv și îi este frică să nu îmi transmită emoțiile, așa că stă departe. În această seară m-am bucurat din suflet să îl văd în public și el a fost foarte foarte fericit de ce s-a întâmplat. Tata îmi spune mereu că are încredere în mine și că eu știu cel mai bine ce trebuie să fac”, a declarat Elena Gheorghe pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/elena-gheorghe-isi-deschide-sufletul-de-ce-tatal-636661.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava