Concert pascal
MOPAN Suceava

Elon Musk a găzduit o ediție a emisiunii de satiră Saturday Night Live – SNL. Cu această ocazie, miliardarul care a fondat companii precum PayPal sau Tesla a făcut o dezvăluire despre o problemă de sănătate care îi influențează comportamentul, potrivit click.ro.

„De fapt, fac istorie în seara asta, ca prima persoană cu Asperger care găzduiește SNL… Deci, nu voi avea prea mult contact vizual cu audiența în această seară. Dar, nu vă faceți griji, sunt destul de bun să simulez că sunt uman”, a spus Elon Musk, preluat de BBC.com

Astfel, miliardarul, care a devenit recent proprietarul Twitter, a vorbit şi despre modul în care se exprimă sau despre postările sale de pe reţelele sociale. Despre cele din urmă, Elon Musk a explicat că „sunt ciudate, dar aşa funcționează creierul meu”.

Sindromul Asperger a devenit, în mod oficial, un diagnostic în anii 90. Persoanele cu sindrom Aspenger, o afecțiune din sectrul autismului, au dificultăți în interpretarea limbajului verbal și non-verbal și pot avea nevoie de mai mult timp pentru a procesa informațiile.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/elon-musk-a-dezvaluit-ca-are-sindromul-asperger-589991.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava