Concert pascal
MOPAN Suceava

Emil Rengle a părăsit săptămâna trecută competiția Survivor, după două luni în care s-a luptat pentru a demonstra că merită o șansă la premiul cel mare. Emil Rengle a fost unul dintre cei mai controversați concurenți, iar coregraful a fost implicat în nenumărate conflicte, notează click.ro.

Ajuns în România duminică seară, el a oferit primele declarații despre concurs și experiența trăită, imediat ce a aterizat pe tărâm românesc. Coregraful a dezvăluit că participarea sa la emisiune a fost o experiență pe care nu o va uita curând și a subliniat că nu a fost dezamăgit de concursul propriu-zis, ci de strategia de joc a unora dintre concurenți.

Coregraful este convins că va păstra legătura cu unii dintre concurenți, în ciuda faptului că în timpul concursului le-a adresat, nu de puține ori, cuvinte jignitoare. „Mi-am atins scopul. Sunt în continuare în proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa. Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E clar că e un joc de strategie. Mi-aș fi dorit să ne meargă strategia mai bine. E un joc. Și ei îl joacă. Au înțeles foarte bine și au luat cea mai bună decizie pentru ei. În realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins că în realitate mă voi întâlni cu colegii mei”, a declarat Emil Rengle, la întoarcerea în România, într-un mini-interviu acordat PRO TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/emil-rengle-primele-declaratii-dupa-eliminare-412574.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava