Concert pascal
MOPAN Suceava

Să călătorești, să te dezvolți profesional, să cunoști persoane, să vizitezi locuri și să te bucuri de multiculturalitate este visul fiecăruia. Un vis împlinit este și pentru cei 7 elevi din clasele a X-a, specializarea Mecanic auto, care în perioada 07-27 aprilie participă la cea de-a doua mobilitate a Proiectului Erasmus+ 2023-1-RO01-KA121-VET-000135745, în orașul Torino din Italia, fiind coordonați de profesorul Radu Tătaru.

Au pornit la drum cu entuziasm, încredere, dornici să descopere tradiţii noi, dar şi ce e mai important, modalitatea de a interacționa cu personalul tehnic de specialitate din Italia și de a depăși barierele lingvistice și culturale, în ciuda provocărilor apărute.

Scopul acestei mobilități este dezvoltarea competențelor profesionale în domeniul tehnic, precum și dobândirea unor abilități privind cunoașterea elementelor principale de mecanică ce vor asigura buna funcționare a autovehiculelor.

Încă din prima zi, elevii au făcut cunoștință cu cele 3 ateliere de reparare și întreținere a autoturismelor și a diverselor aparate. Aici, elevii au fost informați cu privire la programul de pregătire practică specific fiecăruia, stabilit în prealabil între unitățile partenere. Elevii au parcurs mai întâi un instructaj de acomodare realizat de către personalul de specialitate, privind activitățile ce urmează a le realiza.

Spre seară, ca adevărați călători, pașii li s-au îndreptat spre câteva puncte de interes din Torino, un oraș animat și elegant, mereu în mișcare, un oraș incredibil de verde, capitala Piemontului, cu o bogație culturală minunată, dar și cu o arhitectură unică, care îmbină de minune mai multe stiluri.

Astfel, s-au lăsat ușor convinși că timpul liber va fi fructificat pentru a vizita pe îndelete muzeele și multitudinea de palate ale acestuia. Da, Torino reprezintă un loc de poveste, un oraș frumos care înseamnă știință și artă…

 

Erasmus +, o experiență de neuitat în orașul ”magic”, Torino, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava