Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea celor 3 săptămâni de mobilitate în Valencia (13 noiembrie-02 decembrie 2023) vine să contureze o experiență de neuitat pentru cei 14 elevi din clasa a X-a D profesională de la specializarea Electrician de joasă tensiune, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Pașcani,  prin proiectul 2023-1-RO01-KA121-VET-000135745 din cadrul acreditării Erasmus+.

Pe tot parcursul deplasării, activitățile educative s-au îmbinat armonios cu activitățile culturale. Experiența profesională a fost dobândită prin activitățile practice realizate în companii de profil din orașul Valencia: Md Equipos Tecnológicos, Seymeval, Ramón Molina Instalaciones Eléctricas, în departamentele de mentenanță electrică ale hotelurilor Eurostars Rey Don Jaime, Dwo Hotels by Checkin, Malcom and Barrett, precum și la compania de reparații ale ambarcațiunilor ușoare, Nautica Agua de Mar.

Programul cultural a inclus vizite la unele puncte de interes ale orașului. Timp de câteva ore, elevii și profesorii au avut impresia că intră în habitatul natural al animalelor din Bioparc. O experiență frumoasă a fost vizita la Oceanografic, cel mai mare acvariu public din Europa. Spre finalul unei seri frumoase de noiembrie, elevii s-au delectat cu muzică și dans tradițional-flamenco.

Ultima zi din cadrul mobilității s-a axat pe o analiză a tuturor activităților desfășurate în cadrul proiectului, privind stagiul de pregătire practică, în urma căreia elevii au primit Certificatul Europass Mobility.

Pentru elevii noștri, mobilitatea în Valencia a reprezentat prima dată în străinătate și prima lor experiență de lucru care contribuie la o creștere din punct de vedere personal și profesional, devenind astfel mai buni în domeniul în care vor activa în viitor.

Busuioc Pascani

Mobilitate Erasmus+ în Valencia, o experiență de neuitat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava