• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul Competiții, organizează operațiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori și juniori participanți în competițiile organizate. Pentru ca aceste operațiuni să se deruleze evitând aglomerația, s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare județ să se prezinte cu documentele necesare la FRF eșalonat, în intervalul 18 ianuarie – 19 februarie. Formațiile sucevene afiliate în sezonul 2018-2019 la FRF, este vorba de Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți, Șomuz Fălticeni, Liceul cu Program Sportiv Suceava și Juniorul Suceava, au fost programate să se prezinte cu documentația la FRF pe data de 19 februarie, alături de echipele din județele Maramureș și Botoșani.

Campionatul Ligii I este programat să se reia pe data de 1 februarie, cu trei săptămâni mai devreme decât eșalonul secund. Returul Ligii a III-a va debuta pe 2 martie, în vreme ce sezonul de primăvară în Campionatul național de juniori va începe pe 9 martie.

Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca perioada transferurilor de jucători să se deruleze în intervalul 29 ianuarie – 25 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava