Concert pascal
MOPAN Suceava

Esti gata pentru o aventura memorabila alaturi de prietenii tai? Romania este o tara plina de comori ascunse, peisaje de vis si aventuri pentru orice grup de prieteni dornici de distractie. O modalitate excelenta de a explora aceste locuri, bucurandu-te de confort si flexibilitate, este sa apelezi la servicii de inchiriere autocare care garanteaza confortul si siguranta.

Iata cele mai palpitante destinatii autohtone care va vor transforma vacanta intr-o experienta de grup de neuitat!

Delta Dunarii – un paradis natural neexplorat

Un labirint acvatic de canale si lacuri, Delta Dunarii este un habitat unic in Europa. Inchiriaza un autocar si porneste intr-o excursie catre Delta Dunarii unde vei putea admira natura in toata salbaticia ei. Aici poti sa faci o croaziera cu barca, sa observi peste 300 de specii de pasari sau sa te dedai la pescuit. Seara, relaxeaza-te la una dintre numeroasele pensiuni eco-friendly si impartaseste povesti pescaresti sub cerul instelat.

Transfagarasan – soseaua serpuita printre nori

Daca esti in cautarea unei doze de adrenalina, un drum cu autocarul pe Transfagarasan, numita si „soseaua norilor”, te va captiva cu siguranta. Cu peisaje spectaculoase si viraje provocatoare, acest traseu traversand muntii Fagaras este ideal pentru iubitorii de fotografie si natura. Nu rata Lacul Balea si cabana situata la altitudini ametitoare, de unde poti contempla peisajele uluitoare.

Valea Prahovei – statiuni montane renumite in intreaga lume

Valea Prahovei este destinatia perfecta pentru grupuri care cauta un mix intre relaxare, sporturi de iarna si drumetii. Exploreaza castelele Peles si Bran sau bucura-te de conditii excelente pentru schi in statiuni precum Sinaia sau Predeal. Confortul autocarului inchiriat iti va permite sa experimentezi totul, fara grija detaliilor logistice.

Litoralul Romanesc – soare si distractie

Desi mai este ceva pana va vanei vara, daca sunteti un grup de iubitori de soare si nisip, litoralul romanesc este locul perfect pentru a va relaxa si bucura de viata. De la Vama Veche, cu atmosfera sa boema, la Mamaia, unde petrecerile pe plaja se tin lant, vei gasi intotdeauna ceva pe gustul tau. Autocarul inchiriat iti va facilita trecerea intre diferitele plaje si atractii.

Maramures – o locatie care va intoarce in timp

Pentru o calatorie cu adevarat unica, Maramuresul ofera ocazia intoarcerii catre traditii si obiceiuri milenare. Itinerariul cu autocarul poate include vizita la cimitirul vesel de la Sapanta sau la bisericile de lemn UNESCO. Veti putea sa va delectati cu ospitalitatea localnicilor si sa descoperiti mestesuguri transmise din generatie in generatie.

Romania este loc cu destinatii foarte atractive pentru aventurieri, oferind locuri pitoresti si experiente unice pentru tine si prietenii tai. Inchirierea unui autocar va permite sa va personalizati calatoria, sa va deplasati cu usurinta si sa va bucurati de libertatea de a explora aceste perle ascunse. Fie ca este vorba despre peisaje salbatice, drumuri legendare, sporturi de iarna, distractie la malul marii sau traditii autentice, Romania are totul. Puneti aceste destinatii pe lista voastra de calatorie si pregatiti-va pentru o vacanta de grup pe care cu siguranta nu o veti uita niciodata!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava