Concert pascal
MOPAN Suceava

Familia lui Chris Cornell, solistul grupului Soundgarden, l-a dat joi în judecată pe medicul său, Dr. Robert Koblin, pe care îl acuză că a contribuit la sinuciderea starului grunge prescriindu-i medicamente pshihotrope, scrie contactmusic.com.

Chris Cornell s-a sinucis pe 18 mai 2017 în camera sa de hotel după un concert la Detroit, la vârsta de 52 de ani. În urma autopsiei, au fost găsite în organism medicamente, între care şi barbiturice.

În plângerea depusă la tribunalul Los Angeles de văduva cântărețului, Vicky Cornell, şi de copiii săi Toni şi Christopher, se arată că „într-o manieră neglijentă şi repetabilă, (doctorul) i-a prescris substanţe psihotrope periculoase” lui Chris Cornell. Aceste medicamente, susține familia starului, „i-au alterat judecata şi l-au împins la comportamente impulsive şi periculoase (…) care l-au costat viaţa.”

În plângere se mai arată că unul dintre medicamnete, Lorazepam, la toxicomani are ca efect „creșterea riscului de sinucidere, provocând o alterare severă a judecății.”

Cântăreţul a fost înhumat la Los Angeles, în cadrul unei ceremonii la care au asistat numeroase celebrităţi, printre care Brad Pitt şi Pharell Williams.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava