Concert pascal
MOPAN Suceava

E jale mare la Reghe Ranch! Au murit toți porcii! Dacă în urmă cu doi ani Laurențiu Reghecampf se mândrea cu ferma lui de peste 1000 de animale, azi la Snagov e dezastru total. Ferma lui Reghecampf a ajuns doar o ruină, iar afacerea este în pragul insolvenței. Antrenorul a înregistrat pierderi și datorii uriașe, potrivit click.ro.

S-a ales praful de Reghe Ranch! Ferma de la Snagov, pe care Laurențiu Reghecampf o înființa în 2017, a ajuns astăzi în stadiul de… ruină. Nu mai e picior de animal, doar câțiva câini răzleți care păzesc clădirile și grajdurile fermei, ce stau să se prăbușească din clipă în clipă. Peisajul este unul dezolant! În loc de o fermă prosperă, Reghe Ranch este doar o afacere ajunsă în pragul insolvenței, care înregistrează, în prezent, pierderi și datorii foarte mari.

Ferma este luată în gestiune de la RAPPS, iar contractul cu statul nu a mai fost prelungit datorită datoriilor foarte mari, care nu au fost achitate. „Ferma a ajuns o mizerie lucie, 20 de porci au fost, care au murit toți de foame! Au fost smulse și sparte wc-urile, a fost rupt gardul, pereții sunt distruși, faianța spartă cu ciocanul. Câinii au fost lăsați de izbeliște și se mănâncă între ei.”, a declarat un fost angajat al fermei, pentru Click!

După divorț, Laurențiu Reghecampf a rămas cu ferma, dar a interzis familiei să mai calce acolo, declara la vremea respectivă Anamaria Prodan.

„Nu știu nimic despre acest subiect. Nu am fost pe acte niciodată și nu am știut ce a făcut Laurențiu cu ferma niciodată. De când ne-am despărțit, chiar absolut nimic nu mai știu de el sau de ceea ce face! (…) Ce s-a ales de Reghe azi și ce face el astăzi, în ce situații a ajuns … nouă ni se rupe inima. Dar, credem cu tărie că singur se va ridica și își va da seama că este în cădere liberă și va reveni de zeci de ori mai puternic.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Află mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/ferma-lui-reghecampf-a-ajuns-o-ruina-au-murit-2285850.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava