Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, este din ce în ce mai îndrăzneață. Tânăra de 20 de ani a distribuit mai multe intantanee în care apare în costum de baie, notează click.ro.

Eva Zaharescu are o viață de poveste. Este tânără, frumoasă și studiază la o universitate de renume din Marea Britanie. Fiica Andreei Berecleanu are alură de fotomodel, așadar nu ratează ocazia de a se fotografia în ipostaze îndrăznețe, purtând haine puține. Recent, Eva a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apare purtând un costum minuscul de baie, într-o nunță de protocaliu aprins. Imaginile au fost apreciate de către internauții care nu au rămas indiferenți în fața frumuseții Evei.

Andreea Berecleanu are o relație foarte bună cu ambii copiii și susține că între ei există încredere deplină, porivit sursei citate. Eva, de 20 de ani, și Petru, în vârstă de 16 ani, sunt doi copii cuminți, care au parte de înțelegere și libertatea necesară din partea părinților.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/eva-zaharescu-pictorial-provocator-pe-instagram-639586.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava