Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că a semnat contractul pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Calea Obcinilor. Investiția are o valoare de 4,85 milioane de lei fără TVA și va fi realizată de firmele locale „Florcostruct” și „Valuro Proiect”. Primarul a declarat că deja a emis ordinul de începere a lucrărilor.

Pe de altă parte, el a afirmat că vor fi montate indicatoare rutiere provizorii pe străzile Mirăuți și Apeductului, spre Plopeni, de pe ruta alternativă Suceava – Botoșani. Ion Lungu a spus că traseul nu este finalizat, dar se poate circula bine. Primarul a spus: „Se circulă foarte mult pe acolo, însă nu mulți știu că pot ajunge la Plopeni, spre Salcea și Botoșani. Cam un kilometru, un kilometru și ceva de drum nu este asfaltat în prezent și se iese la Școala Gimnazială din Plopeni. Sînt oameni care vor să ajungă la Botoșani și nu știu că pot folosi ruta alternativă. De aceea, în două – trei zile dinspre Mirăuți vor fi instalate indicatoare provizorii”.

Florconstruct va amenaja sensul giratoriu de la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Calea Obcinilor din Suceava, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava