Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre, vorbește sincer despre unul dintre regretele care îl macină acum, la bătrânețe. Artistului îi pare extrem de rău că anumite persoane nu mai sunt în viața lui, deoarece au trecut în neființă, notează click.ro.

În decursul săptămânii trecute, maestrul a fost prezent la Gala Bookzone de la Palatul Parlamentului, unde a primit un premiu de excelență pentru cartea pe care a scris-o de curând: „Viața este o poveste”.

Acela a fost momentul în care actorul și-a început discursul și a mărturisit motivul pentru care nu își ascunde vârsta, în ciuda faptului că mulți colegi de breaslă de-ai săi fac asta.

„Foarte mulți colegi de-ai mei și colege își ascund vârsta, ceea ce nu prea înțeleg. Eu spun că atâția ani am… Am 88 de ani împliniți. Îmi doresc multe, dar nu știu când se mai pot îndeplini aceste dorințe ale mele. Dar vorbind de vârstă, voiam să vă spun, că foarte mulți din păcate-din suflet vă spun asta- și am o durere că vorbesc de asta…”, a declarat Florin Piersic, pentru viva.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florin-piersic-indurerat-marele-actor-are-o-2350065.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava