Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori români, a ajuns zilele trecute la spital cu o infecție puternică și a fost operat la genunchi. În acest moment se află internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, iar starea sa este stabilă. El ar putea să fie mutat la un spital din Viena. Piersic a cunoscut succesul și adorarea publicului de-a lungul unei cariere impresionante. Totuși, pe lângă succesul din teatru și ecranizările celebre, temerile personale îl marchează profund, notează click.ro.

Într-un interviu, Florin Piersic a mărturisit că îi este teamă de moarte și ar dori să mai trăiască „puțin”. Această sinceritate vulnerabilă este remarcabilă, arătând fragilitatea umană chiar și în fața unei cariere strălucitoare. Actorul a povestit că nu poate explica de ce îi este frică de moarte, dar este conștient că inevitabilul va veni și că nu poate controla momentul sau locul.

„Mai vreau să trăiesc puțin. Mie îmi e frică de moarte. Nu pot să-ți explic de ce. Mi-e cam frică, recunosc. Trebuie să vină, știu, dar nu știu unde mă va prinde. Nu mă interesează, știu că toată lumea moare, o să mor și eu. Mie îmi e frică de moarte. Vreți să vă spun ceva? Dar să țineți minte. Dacă mai trăiesc acum, trăiesc din cauza dumneavoastră”, a spus Florin Piersic, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florin-piersic-se-teme-de-moarte-ce-spunea-marele-2358428.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava