Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a acordat, astăzi, la deschiderea ediției de anul acesta a Târgului Produs în Bucovina mai multe distincții „Meritul Bucovinei”. Gheorghe Flutur a precizat că în Anul Centenar dorește să acorde această distincție celor care au contribuit la dezvoltarea Asociației Produs în Bucovina, precum și mai multor personalități care au avut un aport important la promovarea Bucovinei, a produselor, tradițiilor și meșteșugurilor.

„Ca șef al administrației județene, Consiliul Județean Suceava mi-a dat această împuternicire să acord o serie de distincții unor oameni. Și aici pe scena Târgului Produs în Bucovina, nu pot să încep târgul fără să le mulțumesc tuturor producătorilor de la Asociația Produs în Bucovina. Am fost cu voi la Viena în această primăvară și impresia pe care ați lăsat-o voi, cei de la Asociația Produs în Bucovina, a fost extraordinară. Primarul Vienei spunea că vrea să deschidă magazine cu produse din Bucovina. Și mă bucur că sunt deja tratative să deschideți magazine să vindeți aceste produse și în altă parte.
Iar faptul că a crescut numărul de turiști în Suceava în ultimii ani se datorează și dumneavoastră. Pentru că tabloul frumos al acestei zone este și pentru că existați dumneavoastră. De aceea încep acest târg de toamnă cu mulțumiri adresate dumneavoastră”, a spus Gheorghe Flutur.


Astfel, el i-a acordat „Meritul Bucovinei” actualului președinte al Asociației Produs în Bucovina, Gabriel Lemnariu. Aceeași distincția a fost acordată și primilor doi președinți ai asociației, Alexandru Scheul și Cristina Dumitrescu.


Gheorghe Flutur a ținut să mai acorde „Meritul Bucovinei” și lui Ioan Baciu, de la Federația Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice, președintelui Asociației pentru Turism Bucovina, Constantin Chetraru, precum și reprezentantului Asociației Meșterilor Populari din Bucovina, Constantin Florin Cramariuc.


Șeful administrației județene i-a acordat „Meritul Bucovinei” și primarului Sucevei, Ion Lungu. „Pentru că suntem colegi de cursă lungă și pentru că am organizat evenimentele împreună, Meritul Bucovinei îl primește primarul Sucevei, Ion Lungu. Vă acordăm această distincție pentru ceea ce faceți pentru promovarea acestui colț minunat de țară”, a spus Flutur. Luat prin surprindere de anunțul făcut de Gheorghe Flutur, Ion Lungu a ținut să precizeze că primirea distincție a fost o surpriză pentru el. „Nu știam că vin la surprize surprize” a spus Lungu după priirea „Meritului Bucovinei”, în timp ce Gheorghe Flutur i-a răspuns că „Da. Nici eu nu sunt Andreea Marin”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava