MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, s-a prins în horă și a dansat populară în jurul focului de tabără care a fost aprins sâmbătă seara, la seara bucovineană organizată în cadrul Târgului de Toamnă Produs în Bucovina. Puțin după ora 19:30, într-un spațiu special amenajat pe malul râului Suceava, în apropiere de Iulius Mall, a fost aprins un imens foc de tabără, în jurul căruia s-au adunat câteva sute de participanți la târg, dar și artiști și interpreți de muzică populară.

Seara bucovineană a fost organizată într-un spațiu special amenajat pe malul râului Suceava, delimitat de alte focuri, mai mici, aprinse în bușteni de lemn. După ce s-a aprins focul de tabără, artiștii populari au încins mai multe hore în jurul acestuia. Printre cei care s-au prins în horă au fost și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, alături de președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ucraina, Ivan Muntean, și de alți interpreți de muzică populară. Timp de mai bine o oră, participanții au stat în jurul focului, atât președintele CJ Suceava, cât și ceilalți artiști populari dansând hore sau doi câte doi pe muzica cântată de ansamblurile prezente la târgul de toamnă. Participanții l aseară bucovineană au putut să deguste și din gustoasele bucate bucovinene.

Flutur a jucat în horă și a dansat populară în jurul focului de tabăra aprins la seara bucovineană, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava