Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat din nou lucrările din municipiul Vatra Dornei pentru pregătirea momentelor solemne organizate de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie. „La Vatra Dornei pregătirile pentru Ziua Bucovinei sunt în toi! Parteneriatul Consiliului Județean Suceava cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și cu Primăria Vatra Dornei a funcționat perfect.

Acum se lucrează la amenajarea spațiului din spatele Cazinoului, se amenajează alei care să facă legătura dintre clădirea Cazinoului și Izvorul Sentinela, urmând ca în primăvară să se realizeze amenajări mai ample. În interiorul Cazinoului se lucrează la mobilarea încăperilor cu mobilier adecvat, sobru, elegant. Consiliul Județean Suceava, prin Muzeul Național al Bucovinei, a început amplasarea expoziției excepționale care prezintă istoria și zestrea Bucovinei!”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că a fost finalizată modernizarea principalelor străzi cu implicarea directă a Primăriei Vatra Dornei și a primarului Ilie Boncheș și a viceprimarului Marius Rîpan. „Vineri s-a finalizat îngroparea întregii rețele de 30 km de conducte de gaz, iar de azi se fac probe de presiune. Zilele viitoare cetățenii din Vatra Dornei vor avea gaz metan. Am o mulțumire sufletească mare și anume reabilitarea Cazinoului și aducerea gazului metan, prin care mi-am onorat două promisiuni importante față de Dorneni”, a mai precizat Flutur. Șeful administrației județene a adăugat că zilele viitoare municipiul Vatra Dornei va îmbrăca haine de sărbătoare, iar marți 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, după sfințirea edificiului „Complexul Muzeal Cazinoul Băilor” și Ședința Solemnă a Consiliului Județean Suceava va fi deschis Târgul de Turism în Țara Dornelor.

Flutur a verificat din nou lucrările din Vatra Dornei pentru pregătirea manifestărilor de Ziua Bucovinei. „Parteneriatul dintre CJ Suceava, Primăria Vatra Dornei și Arhiepiscopie a funcționat perfect” (FOTO)

Flutur: Am o mulțumire sufletească mare și anume reabilitarea Cazinoului și aducerea gazului metan în Vatra Dornei, prin care mi-am onorat două promisiuni importante față de dorneni” (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava