Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cursul acestei dimineți la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a avut loc ședința Consiliului Tehnico-Economic (CT), care a aprobat Studiul de Fezabilitate (SF) pentru Autostrada A7 – tronsonul Pașcani – Suceava. Flutur a spus că următorii pași pentru aprobarea SF-ului sunt aprobarea în comisia interministerială și promovarea celor două Hotărâri de Guvern, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și hotărârea de guvern privind exproprierile.

”Așa cum ne-a asigurat și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), după aceste etape se va lansa licitația pentru proiectul tehnic și execuție, lucrul care va avea loc anul acesta. CJ Suceava și eu personal ne-am implicat din primul moment, atunci când, la Siret, s-a semnat certificatul de urbanism în prezenta directorului general CNAIR, Mariana Ioniță. În județul Suceava drumul intră pe la Dolhasca, continuă pe la Liteni, Udești, Fântânele, Verești, Dumbrăveni, ajungând la nodul rutier din apropierea aeroportului Suceava. Proiectul presupune continuarea până la Siret, urmând ca porțiunea de la Suceava până la nodul rutier de la Grănicești să fie la profil de autostradă, iar cea de la Grănicești la Siret să fie drum expres. Menționăm că și pentru această porțiune exproprierile se vor face la regim de autostradă, urmând ca în perioada următoare, dacă analizele de trafic vor demonstra necesitatea trecerii la regim de autostradă, terenul sa fie pregătit, urmând doar să fie realizată construcția suplimentară. După cum am mai afirmat, m-am suflecat, mi-am luat cizme, mi-am luat cravată, m-am dus în șantiere, m-am dus la București, m-am întors în politica de la vârf pentru a introduce proiectul Pașcani – Suceava ca prioritate în programul de guvernare, m-am întâlnit de zeci de ori cu proiectanții implicați în acest proiect, am suportat înțepături și critici, am înghițit multe nedreptăți și neadevăruri. Pentru mine este o datorie împlinită. În sfârșit, Bucovina va avea autostradă!”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur: ”M-am suflecat, mi-am luat cizme, mi-am luat cravată, m-am dus în șantiere, m-am dus la București, m-am întors în politica de la vârf pentru a introduce proiectul autostrăzii Pașcani – Suceava ca prioritate în programul de guvernare”, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava