Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava va disputa șase meciuri amicale în perioada de pregătire din această iarnă. Astfel, “galben-verzii” au programat primul test pe 1 februarie, în compania unui adversar care nu a fost stabilit încă, după care vor întâlni formațiile Aerostar Bacău (9 februarie), Ceahlăul  Piatra Neamț (13 și 22 februarie), ACS Șomuz Fălticeni (16 februarie) și ACS Juniorul Vaslui (20 februarie).
Formația suceveană se va reuni azi, la ora 15.00, pe Areni, într-o formulă restrânsă în care se vor regăsi doar jucătorii localnici și șase juniori sub 20 de ani, chemați de la echipele de Liga a IV-a pentru a susține probe pe Areni. Antrenorul principal Selim Benachour va ajunge la Suceava luni seara, iar jucătorii străini se vor alătura lotului Forestei pe parcursul săptămânii.
“Galben-verzii” au în acest moment doar 15 fotbaliști în lot, cu tot cu portarul Ionuț Logofătu, în condițiile în care conducerea clubului de pe Areni a renunțat în pauza competițională la nu mai puțin de 8 jucători, este vorba de George Niga, Alexandru Cotună, moldoveanul Ion Ghimp, Robert Beldiman, Laurențiu Roman, Claudiu Aioanei și francezii  de Fares Djermounde și Ryad Parouty.
Clasata la finalul turului pe locul 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Foresta Suceava va începe sezonul de primăvara pe 2 martie, când va înfrunta pe stadionul Areni formația FC Botoșani II.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava