Concert pascal
MOPAN Suceava

Seria a cinci victorii consecutive în campionat a Forestei Suceava a oferit un moral excelent echipei conduse de Cristi Popovici la meciul din etapa a VIII-a a Ligii a II-a de pe terenul celor de la Academica Clinceni. Timp de 88 de minute de joc totul a decurs în favoarea bucovinenilor, pentru ca ultimele minute de joc să strice o bucurie așteptată.
Foresta Suceava a avut din nou șansă în prima repriză a disputei de la Clinceni și a ajuns la un moment dat să conducă cu 3-1, pentru ca pe parcursul părții secunde să irosească câteva ocazii monumentale, nu se știe cum, și pe final să fie egalată la 3.
Primul gol al ântîlnirii dintre Academica Clinceni și Foresta Suceava a venit chiar în minutul 7, Căinari trimițând balonul în plasa porții gazdelor după ce Bogdan Rusu s-a încurcat inutil la o eroare în defenisiva ”academicienilor”.
La 1-0 pentru Foresta Suceava, elevii antrenorului Mugur Bolohan au revenit în ofensivă și ai ratat două bune oportunități de a înscrie, prima oară portarul Niga fiind providențial, a doua oară Masella punând capul la o lovitură liberă de gol în urma unei greșeli copilărești a lui Daniel Bălan.
A fost 1-1 în minutul 15, Antohi marcând după ce Predescu a trecut mingea prin ”fermoarele” defensivei sucevene. Superioritate de ”creație” a oaspeților și bafta din acest debut de sezon competițional s-au făcut simțite în minutele 17 și 37, atunci când Dumitriu a speculat perfect o minge în ”adâncime” și a marcat cu noroc, pentru ca apoi, același Căinari să ”împingă” balonul în plasa porții celor de la Academica Clinceni dyupă o fază ”lucrată” de Matei și Cerlincă, continuată și de șutul ratat a lui Dumitriu.
A fost 3-1 la pauză pentru Foresta Suceava în duelul ”inegal” în perspective rezultatelor precedente dintre cele două echipe. După cum au decurs ”ostilitățile” în primele 20 de minute din repriza secundă se părea că Foresta Suceava va putea păstra rezultatul. Au venit apoi încă 15 minute în care sucevenii au ratat câteva ocazii monumentale de a ”închide” jocul. Mingea nu a vrut să intre în plasă, ”miuța din curtea școlii” nu a folosit și fotbalul i-a ”pedepsit” pe ”forestieri”.
A venit întâi golul marcat de fundașul Florin Ștefan în minutul 89, pentru ca, în minutul 90+2, Coman să egaleze în urma unei gafe generale a defensive sucevene cu portarul Niga în prim plan.
Foresta Suceava a pierdut două puncte mari în meciul de la Clinceni și trebuie să-și revizuaiscă atitudinea pentru că sezonul competițional al Ligii a II-a este lung.
Este de  văzut cât de mult vot conta părerile de rău la jocul de sâmbătă cu Dunărea Brăila.

Academica Clinceni: Matache (cpt.) – Butean, Andr. Niţu (R. Crişan ’54), M. Marin, Cip. Perju – C. Gheorghe (Cocîrlă’75), Ad. Udrea, C. Predescu, Fl. Ştefan – Antohi, Lemnaru (M. Coman ’64).
Rezerve neutilizate: Rudniţchi – A. Gojnea, Fota, Chebac.
Antrenor: Mugur Bolohan

Foresta Suceava: Niga – D. Bălan (cpt.), Masella, D. Lung, Semeghin – Cerlincă (D. Drugă ’87), Dumitriu (Rz. Avram ’75), Vl. Stănescu, Căinari – M. Matei (Bujor ’70), Bg. Rusu.
Rezerve neutilizate: Hînţăscu – Mihălăchioae, Aeroaiei, A. Mutu.
Antrenor: Cristian Popovici

Arbitru: Emil Voicu (Bacău); Asistenţi: Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ) şi Florin Liviu Burlacu (Urziceni).

Rezultate consemnate în meciurile din etapa a VIII-a:
Juventus București – Olimpia Satu Mare    1-0
Luceafărul Oradea – UTA Bătrâna Doamnă    0-1
Academica Clinceni – Foresta Suceava    3-3
Dacia Unirea Brăila – CSM Râmnicu Vâlcea    0-1
Au rămas de juca partidele: Metalul Reșița – Chindia Târgoviște, Șoimii Pâncota – ASU Poli Timișoara, CS Afumați – Unirea Târlungeni, Sepsi Sf. Gheorghe – Dunărea Călărași și CS Mioveni – ACS Berceni, FC Brașov – CS Balotești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava