Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de volei cadeţi a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a încheiat sezonul regulat pe teren propriu, cu derby-ul seriei. Sucevenii pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu au pierdut în setul decisiv, scor 2–3 la seturi, în meciul cu prima clasată, CSŞ Botoşani. Gazdele au avut o evoluţie mai modestă în primele două seturi, pe care le-au pierdut la 15 şi 16, dar mai apoi şi-au revenit şi le-au câştigat pe următoarele două, la 23 şi 21. În tie-break, cele două echipe au mers cap la cap până la 11, dar oaspeţii au reuşit să se impună cu 15–11.

„În primele două seturi jucătorii noştri au fost timoraţi şi au făcut un joc modest, dar nu înţeleg de ce, pentru că miza meciului nu era una mare, deoarece nu mai puteam să-i ajungem pe botoşăneni în clasament. Mai apoi şi-au revenit şi au făcut spectacol, fiind în unele momente peste oaspeţi. În afara primelor două seturi pot să spun că a fost un meci spectaculos, un adevărat derby. Am întâlnit o echipă foarte bună, care cu siguranţă se va bate la o medalie în acest an”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

LPS Suceava a folosit în meciul cu CSM Botoşani un lot format din 11 jucători: Vlad Ştreangă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Valentin Istrate, Denis Croitor, Paul Cojocaru, Cosmin Boghean, Andrei Curic, Alexandru Croitor, Paul Ciofu şi Ştefan Bechel.

După terminarea sezonului regulat, atât Botoşani, Suceava, dar şi a treia clasată, CSŞ Bacău, s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Naţional.

Etapa a 10-a

LPS Suceava – CSŞ Botoşani        2–3
CSŞ Bacău – CNMV Ploieşti        3–0
LPS Piatra Neamţ a stat

Clasament

1. CSŞ Botoşani    8    8    0    0    0    30
2. LPS Suceava    8    6    0    1    1    25
3. CSŞ Bacău    8    3    0    1    4    15
4. LPS Piatra Neamţ    8    1    1    0    6    12
5. CNMV Ploieşti    8    0    1    1    6    7

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava