Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Stadionul “Unirea” din Suceava a fost gazda partidei dintre LPS Suceava şi CTTV Galaţi, partidă contând pentru penultima etapă a returului din Campionatul Național de rugby sub 18 ani, zona Moldova. Formaţia pregătită de antrenorul Dumitru Livadaru au dominat clar și s-a impus în final cu scorul de 48–3, obținând și punctul bonus ofensiv, oferit pentru marcarea a cel puțin patru eseuri și o victorie la mai mult de șapte puncte. Meciul a fost condus la centru de arbitrul Marcel Crețuleac, unul din jucătorii importanți ai echipei de seniori de la CSM Bucovina Suceava.

“Vioara întâi” a primei reprize a fost gruparea suceveană care a fost superioară în jocul la margine, în grămezile ordonate și spontane, în moluri. În minutul 3, Tiberiu Timoficiuc a reușit să deschidă scorul printr-un eseu, până la pauză gazdele reuşind încă trei prin Gabriel Tăuteanu, David Laurențiu și Mihăiță Corhan, ultimul fructificând și două transformări, scorul după primele 40 de minute fiind 24–0.

În partea secundă, jocul a curs în aceeași direcție, spre terenul de țintă al oaspeților. Gabriel Tăuteanu a reușit al doilea eseu al său, el fiind declarat și omul meciului după evoluția foarte bună din teren, mai ales în acțiunile pachetului de înaintare. Andrei Custrin a reușit și el o încercare după o fază foarte frumoasă pe linia de trei sferturi, iar până la final Mihai Netbai și Mihăiță Corhan au mai marcat câte un eseu, Corhan și David Laurențiu reușind și câte o transformare, scor final fiind 48–3, după ce oaspeții au reușit punctele de onoare dintr-o lovitură de pedeapsă. Partida de pe stadionul “Unirea” a avut parte și de prezența în tribune a președintelui Federației Române de Rugby, suceveanul Hari Dumitraș.

„După înfrângerea de la Tecuci, într-un meci în care am fost dezavantajați clar de arbitri, sportivii noștri au arătat o mare poftă de joc în partida cu Galați, dăruindu-se exemplar în teren. Echipa a făcut risipă de energie și a dominat jocul în toate momentele sale. Trebuie să câștigăm și ultima etapă, dar depindem acum de rezultate și mai exact de meciul de la Buzău, unde gazdele întâlnesc liderul din Iași. Dacă Stejarul va câștiga, așa cum a făcut-o în mod surprinzător și cu Bârladul, atunci șansele noastre de a ajunge la turneul final vor fi minime”, a explicat antrenorul Dumitru Livadariu.

LPS Suceava a început partida cu CTTV Galați în formula Tiberiu Timoficiuc, Răzvan Serediuc, Gabriel Tăuteanu, Cristi Sandu, Răzvan Nistor, Mihai Netbai, Sebi Beldiman, Sebastian Rusu, Dumitrel Giurcă, Laurențiu David, Andrei Custrin, Florin Zimbru, Mihăiță Corhan, Alexandru Țârdea și Edi Alucăi, în teren intrând și Andrei Zaharia și Emanuel Lelcu.
Sucevenii mai au un singur meci de jucat din acest retur, sâmbăta viitoare, la LPS Focșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava