Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava ar putea să-și desfășoare cantonamentul din această iarnă în Antalya. Propunerea îi aparține omului de afaceri Corneliu Lucescu, patronul firmei Tarsin, cel care a menținut în viață clubul sucevean în sezonul de toamnă. Mogoșoaia și Izvorani sunt celelalte variante pe care „galben-verzii” le iau în calcul pentru pregătirea centralizată din această iarnă.

Jucătorii echipei de fotbal Foresta Suceava vor reveni din vacanța de iarnă pe 15 ianuarie. “Galben-verzii” se vor pregăti pe plan local până pe 5 februarie, atunci când este programată plecarea în cantonament. Antrenorul Florin Croitoru nu este adeptul cantonamentului montan, astfel că pentru această fază a pregătirilor se iau în calcul bazele din Mogoșoaia, Izvorani, dar chiar și Antalya.

“Domnul Corneliu Lucescu s-a implicat pe partea de organizare a cantonamentului. Cert este că nu va fi cantonament montan, asta a decis antrenorul. Își dorește un cantonament care să se desfășoare mai mult pe un teren de iarbă, cantonament care să includă și minim trei meciuri amicale. Ca variante sunt Mogoșoaia și Izvorani, iar domnul Lucescu a venit cu propunerea de a pleca în Antalya. I-am zis că rămâne doar în sarcina lui dacă își dorește un cantonament în Antalya, pentru că clubul Foresta nu-și permite în acest moment să acopere costurile unui cantonament în afara țării”, a anunțat Andrei Ciutac, președintele Consiliului Director al clubului Foresta.

Potrivit acestuia, fără sprijinul patronului firmei Tarsin, Foresta s-ar fi desființat în această toamnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava