Concert pascal
MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni a urcat pe locul 12 în prima serie a Ligii a 3-a. Fălticenenii au bifat a doua victorie stagională, scor final 2-1, și au ajuns la 7 puncte câștigate în 9 partide disputate. Succesul a fost important în economia campionatului, cele trei puncte câștigate au oferit un balon de oxigen în perspectiva următoarelor confruntări.
După un scenariu cunoscut, prima repriză fotmația gazdă a dominat și a avut, pe lângă golul reușit de Vasile Padovei, după o lovitură liberă executată perfect de veteranul George Neagoe, alte două situații clare de a marca. Este adevărat, și oaspeții au ajuns de două ori cu mingi periculoase în fața porții apărate foarte bine de Cătălin Pascal. A fost al treilea meci consecutiv în care fălticenenii au avut avantaj după prima repriză.
Banca tehnică a oaspeților a făcut o mutare inspirată la pauză, prin introducerea decarului Andrei Stan, care a schimbat fața jocului echipei din Pașcani. Pe fondul jocului echilibrat, Stan a reușit egalarea la 7 minute după startul reprizei secunde. A urmat însă eliminarea fundașului Neculai Luca, pentru cumul de cartonașe galbene, iar Șomuz a redevenit favorită.
Golul victoriei a venit în minutul 78, după o nouă fază fixă în marginea careului advers, mingea a lovit bara din dreapta portarului pășcănean, a ricoșat în diagonală de unde Dumitru Mircescu a reluat în poartă aducând fericirea pentru cei circa 300 de spectatori din tribuna principală a Stadionului “Tineretului”.
Pe final de joc (minutul 86) a venit și a doua eliminare la CSM Pașcani, tot pentru cumul de cartonașe galbene, cel vizat fiind Lorențo Ungurenașu.
Deși părea că nimic nu se mai poate întâmpla, jucătorii Șomuzului au prins frica adversarului permițându-le celor de la Pașcani să preseze chiar și cu doi jucători mai puțin pe teren. Același Stan putea să aducă egalarea în ultimul minut de joc, mingea trimisă puternic dintr-o lovitură liberă, de la peste 35 de metri, a lovit transversala.
Fluierul izbăvitor al centralului Răzvan Necrici (din Chechiș – Maramureș) a venit după 3 minute de prelungire.
A fost pentru prima dată în acest sezon când Șomuz a marcat de două ori pe teren propriu. Se mai poate spune și că fălticenenii au devenit specialiștii fazelor fixe, ultimele 3 goluri venind după lovituri libere executate foarte bine.
Mai trebuie remarcat și faptul că Șomuz a încheiat partida având în teren cu 6 jucători cu vârsta sub 21 de ani.

Șomuz Fălticeni – CSM Pașcani 2-1 (1-0)
Au marcat: Vasile Padovei (14), Dumitru Mircescu (78) / Andrei Stan (52)
Șomuz: Pascal C. – Neagoe G., Șandru N., Dohotariu I., Baltariu I., Julei E., Nechitoaia I. (66 Zamă I.), Mircescu D., Melinte B. (83 Popovici A.), Padovei V. (90+1 Cucuruzac O.), Ungureanu P. (76 Negură F.).  Antrenori: Dan Dăscălescu și Iulian Darabă.
Pașcani: Movilă D. – Lucan N., Alexii M., Onică A., Dencef V., Sandu R., Marincean I., Florian A. (80 Firan A.), Ciută M. (46 Stan A.), Ungurenașu L., Pătrașcu I. Antrenori: Sinescu Petrică și Croitoru Florin.
Arbitri: A – Răzvan Necrici (Chechiș – Maramureș), A1 – Ștefan Daniel Lar (Baia Mare), A2 – Vlad Țăranu (Piatra Neamț).
Obseratori: Costică Manasă (Bacău) și Mihail Lazăr (Covasna).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava