Concert pascal
MOPAN Suceava

Perioada ”nebuloasă” de la Foresta Suceava începe să se clarifice treptat. Cum nimeni nu știa ce se întâmplă și ce va urma după ”duelul” dintre acționari și conducerea administrativă, se pare că lucrurile vor merge înainte pentru noul sezon competițional, dintr-un anumit punct de vedere.

În urmă cu două săptămâni a avut loc reunirea lotului grupării sucevene, iar jucătorii Forestei au început pregătirea pe plan local pentru noul sezon al ligii a III-a sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă. Din lotul echipei sucevene fac parte jucătorii: Toma Niga, Matei Cuciureanu, Șerban Nițu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Robert Cucoș, Marius Filip, Sebastian Nechita, Samson Chinwendu, Odoh Chika, Marian Ilie, Ianis Smocot, Robert David, Daniel Corniciuc (provenit de la FCSB), Andrei Buceac (provenit de la LPS Suceava) și Doru Petrariu (provenit de la LPS Suceava). Începând de mâine se va alătura echipei și atacantul Daniel Ghiță (provenit de la CFR Cluj).

Miercuri, de la ora 17:00, „galben-verzii” vor disputa primul meci amical al verii. Echipa noastră se va deplasa la Bistrița, unde va juca împotriva celor de la Gloria Bistrița. Al doilea meci de pregătire va avea loc pe stadionul ”Areni”, sâmbătă 5 august, de la ora 10.00, adversara sucevenilor fiind Bucovina Rădăuți.

Potrivit comunicatului echipei Foresta Suceava, pe parcursul acestei săptămâni urmează să se concretizeze și negocierile cu noul grup de investitori care va prelua clubul. Deci, transparența a luat sfârșit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava