Concert pascal
MOPAN Suceava

George Simion se îndoiește de dragostea Ilincăi? Niciodată nu se știe cât va dura fericirea! Pe liderul AUR l-a cam luat gura pe dinainte imediat după nuntă și a făcut declarații, care nu i-au picat deloc bine proaspetei mirese, potrivit click.ro.

George Simion a renunțat la burlăcie la 36 de ani! Și-a luat mireasă mai tânără cu 13 ani, pe Ilinca, proaspăt absolventă de Drept. Liderul AUR a recunoscut că, până la vârsta aceasta, a fost greu de dus la altar, însă proaspăta mireasă a fost femeia care l-a cucerit, întruchipând perfecțiunea pentru el.

Adversarii politici ai liderului AUR, dar și analiștii, au fost la unison de părere că nunta lui Simion de la Măciuca a fost una cu iz electoral, evenimentul pregătind ofensiva AUR la alegerile de peste doi ani. De altfel, chiar George Simion a recunoscut că nunta lui de la Măciuca a fost un „act politic”!

Imediat după ce a coborat din balon, de mână cu miresica Ilinca, liderul AUR a declarat dezinvolt:„ M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a spus George Simion, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/george-simion-declaratii-in-raspar-dupa-nunta-2201357.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava