Concert pascal
MOPAN Suceava

Surpriză mare în showbizul autohton, căci misterul care plana în jurul miresei lui George Simion este departe de a fi deconspirat. Dacă până acum s-ar fi crezut că politicianul este pe cale să își oficializeze povestea de iubire cu frumoasa Iulia Burcea, ei bine… nu! Cei doi au vorbit în exclusivitate pentru Click.ro.

Săptămâna trecută, simpatizanții liderului AUR, George Simion, au rămas surprinși, căci politicianul, discret din fire, atunci când vine vorba despre viața sa personală, și-a deschis sufletul în fața comunității sale din mediul online. Mare le-a fost mirarea internauților când au aflat că Simion este pe care să se însoare, având în vedere că îl credeau burlac.

În era tehnologiei, liderul AUR postează numeroase fotografii și filmări pe contul de Facebook, dar nici urmă de aleasa inimii sale! Totul s-a schimbat, însă, într-o zi, când o frumoasă blondă cu forme ravisante a hotărât să publice o imagine în care George Simion o ține de umeri. Momentul a coincis cu marele anunț făcut de controversatul om politic așa că, după cum era de așteptat, am fi crezut că ea este mireasa. Mare greșeală!

Tânăra, contactată de reporterii Click! a mărturisit că ea și liderul AUR nu au o legătură romantică și a negat cu vehemență faptul că ea este femeia alături de care ar urma să meargă la altar. „Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, a spus Iulia Burcea, în exclusivitate pentru Click!.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iulia-burcea-nu-ma-casatoresc-cu-george-simion-638634.html

Iulia Burcea: „Nu mă căsătoresc cu George Simion”/ Liderul AUR: „Nu este mireasa mea”, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava