Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai sunt doar câteva zile până la nunta anului! Sâmbătă, 27 august, liderul AUR, George Simion, își va uni destinele cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. La Oveselu-Măciuca e agitație mare! Se fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment, la care sunt așteptați peste 10.000 de oameni. Reporterul Click! a fost la fața locului.

În cadrul resortului, chiar în aceste zile, s-a construit o bisericuță de lemn, acolo unde cei doi miri își vor jura credință. Administratorii resortului au dezvăluit pentru Click! că înalți prelați din Biserica Ortodoxă Română, prieteni de altfel cu George Simion, au venit să sfințească micul lăcaș, ridicat în incinta complexului, printre căpițele de fân.

Chiar în fața bisericuței, pe o pajiște verde, într-un peisaj idilic, au fost așezate și scaunele albe pe care vor sta invitații, care vor asista la ceremonia religioasă. Un leagăn ornat cu flori albe atârnă într-unul dintre pomii ce umbresc pajiștea, decorată special pentru nunta câmpenească a liderului AUR.

De altfel, chiar pe platoul imens din fața resortului, va avea loc și petrecerea câmpenească, unde invitații îmbrăcați în straie tradiționale românești, vor încinge hore și sârbe, și vor servi masa pe câmp.

Locuitorii comunei Măciuca așteaptă cu sufletul la gură nunta lui Simion. S-au pregătit cu păsări de curte, roșii, ardei și castraveți din cultura proprie, pe care i le vor aduce lui George Simion ca dar de nuntă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/untold-de-maciuca-cum-s-a-transformat-locul-in-2199625.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava