Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a participat astăzi la recepția a 26 de microbuze școlare electrice. Gheorghe Flutur a spus că începând de astăzi, microbuzele vor ajunge în localitățile din județ în care era nevoie urgentă de astfel de microbuze pentru transportul elevilor. Flutur a spus că acest lot de microbuze vine după ce nu cu mult timp în urmă în județ au ajuns alte patru microbuze electrice pentru elevi.

„Este proiectul Consiliului Județean Suceava de 7,3 milioane de euro pe școli verzi și microbuze verzi. Sunt 26 de microbuze pentru 26 de primării. Nevoia de microbuze este mare. Acum avem circa 150 de microbuze în județ, dar mai trebuie aproape 200. Din acest motiv vom continua efortul de achiziție. Astăzi o să trimitem în teritoriu primul lot de microbuze școlare de 16+1 locuri fiecare. Sunt microbuze electrice cu o autonomie de 200 de kilometri, ceea ce este foarte important. Microbuzele au sistem de încălzire, aer condiționat , cu rampă pentru persoane cu handicap. Cred că este o verste foarte bună venirea acestor microbuze mai ales pentru școlile izolate. Trebuie să amintesc faptul că a fost un punctaj. Este un ghid și s-a făcut un clasament, în funcție de lungimea traseului, funcție de numărul de elevi, dacă mai au sau nu alte microbuze și în felul acesta s-a hotărât un punctaj. Iar astăzi încep să ridice primii primari sau delegați ai primăriilor microbuzele școlare de aici de la noi. Toate vor fi livrate în foarte scurt timp și căutăm sursa de finanțare pentru următorul lot. Acum eu semnez cu primarii un contract de comodat pentru dare în folosință gratuită, ei primesc cheile și pleacă acasă să le înmatriculeze”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Gheorghe Flutur după recepția a 26 de microbuze școlare electrice. „Începând de astăzi acestea vor ajunge la primăriile din județ” (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava