Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, i-a premiat astăzi, la sediul Primăriei pe sportivii suceveni campioni și vicecampioni naționali. „Premiem performanța sportivă! Suceava are campioni și vicecampioni naționali, iar pentru bucuria pe care ne-au oferit-o, astăzi i-am premiat pe o parte dintre aceștia”, a transmis Lucian Harșovschi. El a arătat că premiile au fost oferite echipei de rugby U20 a Liceului cu Program Sportiv – Clubul Sportiv Școlar care a obținut titlul de Campioană Națională. Echipa are în componență 28 de sportivi și doi profesori antrenori, fiecare primind câte 1.000 de lei.

Harșovschi a mai acordat premii și echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar Suceava – juniori I care a obținut titlul de vicecampioană națională. Echipa are componență 16 sportivi și doi profesori antrenori, premiile pentru fiecare dintre ei fiind de 700 de lei fiecare. Nu în ultimul rând, printre premianți s-au aflat și cei 16 elevi și antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv care a obținut primul loc în cadrul Turneului Final Speranța, fiecare primind un premiu de 500 de lei.

„Îi felicit pe fiecare în parte pentru rezultatele obținute și îi asigur că vom investi în infrastructura sportivă și în sportivii suceveni. De asemenea, vom sprijini și fotbalul sucevean și vă asigur că Suceava va avea echipă de fotbal”, a declarat Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava