MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și directorul Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu au primit, astăzi, cea mai înaltă distincție românească a Supremului Consiliu de Grad 33 și Ultim al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România, „Ordinul Andrei Mureșan”. Diplomele și medaliile au fost oferite la deschiderea Muzeului de Istorie de la Siret, care include și Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina de către Stelian Nistor, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de grad 33 și Ultim al Ritului Scoțian Antic si Acceptat din România. Stelian Nistor a precizat că a ținut să acorde aceste distincții deoarece îi consideră pe cei doi „părinții fondatori ai acestui muzeu”. El a adăugat că atât Gheorghe Flutur, cât și Emil Ursu au primit „Ordinul Andrei Mureșan” pentru „excepționala contribuție la așezarea istoriei Bucovinei în conștiința lumii”.

După ce a primit distincția, Gheorghe Flutur a spus că „Noi nu am făcut decât să ne facem datoria aici. Nimic altceva în plus. Cred că este obligația noastră ca trecători pe funcții să punem în valoare”. La rândul său, Emil Ursu i-a mulțumit lui Stelian Nistor pentru distincția acordată, el precizând că acesta a fost unul dintre cei care a avut o contribuție foarte mare în deschiderea muzeului și a memorialului.

Gheorghe Flutur și Emil Ursu au primit de la Stelian Nistor „Ordinul Andrei Mureșanul”, cea mai înaltă a Supremului Consiliu de Grad 33 și Ultim al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava