Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat la finalul săptămânii trecute la o întâlnire electorală cu cetățenii comunei Crucea, avându-l alături pe primarul social democrat Dorin Rusu. În fața oamenilor prezenți în Căminul Cultural din Crucea, Gheorghe Șoldan a precizat că Dorin Rusu e unul dintre primarii social-democrați din Țara Dornelor care fac performanță în administrație.

„Și nu-s doar vorbe de campanie, mă rog, precampanie, pentru că, la Crucea, din taxele și impozitele locale primăria ar putea funcționa doar 7 luni pe an.

Cu toate acestea, Dorin Rusu și consilierii lui nu doar că fac față provocărilor, dar au adus și investiții importante în comună.

Le-am spus locuitorilor comunei Crucea la întâlnirea pe care am avut-o sâmbătă, la căminul cultural, că multe dintre proiectele realizate în ultimii ani au fost posibile pentru că Dorin s-a zbătut foarte mult pentru comunitatea lui și a avut mereu sprijinul unei echipe. Echipa PSD Suceava.

Echipă care ar putea face mai multe pentru Crucea, dar și pentru celelalte localități din județ, cu un președinte de consiliu județean social-democrat.

Pentru că degeaba primari precum Dorin Rusu se zbat pentru localitățile lor, pentru comunitățile lor, dacă județul rămâne în urmă, nu se dezvoltă”, a transmis Șoldan. El consideră că județul Suceava nu are o strategie de atragere de investitori, motiv pentru care tot mai mulți tineri aleg să plece, atât în alte județe, cât și în străinătate. „Felicitări, Dorin, pentru tot ceea ce ai realizat până acum! Sper ca după alegerile locale din luna iunie a acestui an, Crucea să aibă un partener și la Consiliul Județean și, împreună, să continuăm dezvoltarea comunei, a Țării Dornelor și a județului”, a spus candidatul PSD pentru Consiliul Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava