Concert pascal
MOPAN Suceava

Singura echipă suceveană care mai are de finalizat sezonul competițional precedent este cea de handbal masculin, CSU din Suceava. Jucătorii pregătiți de Adrian Chiruț și Iulian Andrei se antrenează în grupuri în sală respectând cu strictețe normele sanitare prevăzute de autorități în contextual pandemiei de coronavirus.

Sub comanda antrenorilor suceveni a ajuns și macedoneanul Kostadin Petrov, transferat de la gruparea spaniolă AC Ciudad de Guadalajara, sportiv care așteaptă viza, dar are posibilitatea de a se pregăti alături de viitorii lui coechipieri. În ceea ce-l privește pe turcul Nalbantoglu, în proporție de 90% situația lui cu viza este rezolvată.

Pe lângă cei doi ”stranieri”, CSU din Suceava a mai transferat în perspectiva barajului de promovare alți șapte handbaliști, este vorba de Valentin Anton (CSM Bacău), Alin Câmpan (CSM Făgăraș),  Alex Dascălu (CSM Bacău), Darius Makaria (BM Sinfin – Franța), Ștefan Grigoraș (CSM Făgăraș), Viacheslav Sadovyi (CSM Bacău) și Botond Balazs (Szejke Odorheiu Secuiesc).

”Deocamdată facem pregătire fizică și ne pregătim pe grupe respectând toate regulile impuse. Facem aruncări la poartă și încercăm diferite scheme de atac și apărare pentru că nu avem posibilitatea unui contact, lucru care ne incomodează pentru că handbalul este un sport de contact. Așteptăm să se ridice starea de alertă pentru a ne putea antrena normal.

Sinceri să fim este greu de crezut că turneul de baraj se va mai disputa în condițiile în care campionatul Ligii Naționale se presupune a începe pe 19 august. Pentru noi, în condițiile participării la turneul pentru promovare, ni s-a spus că vom avea cel puțin 30 de zile înainte de acesta pentru a ne putea pregăti corespunzător. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, este puțin probabil ca acest turneu să se joace și cred că se vor lua în considerare punctajele de la finele campionatului Diviziei A și cred că noi și Magnum Botoșani avem prima șansă să jucăm în primul eșalon valoric. Este doar o presupunere pentru că nu am primit încă nicio veste de la federație și până la debutul sezonului Ligii Naționale sunt mai puțin de 30 de zile” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava