Comenzi MOPAN Suceava

CSU din Suceava a realizat un bilanț bun la finele turneului desfășurat săptămâna trecută la Cluj-Napoca. Handbaliștii pregătiți de Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Șoldănescu au câștigat două din cele patru meciuri disputate și păstrează șanse mari de a semneține în prmul eșalon valoric.

Gruparea suceveană a pierdut primele două partide din cadrul etapelor a XXI-a și a XXII-a, 22-24 cu CSM Vaslui și 25-29 cu HC Buzău. Spre lauda lor, sucevenii și-au revenit și au câștigat meciurile cu CSM Bacău și Magnum Botoșani.

Formația CSU din Suceava a reușit o revenire de senzație în disputa cu CSM Bacău. Așa cum aștepta și antrenorul Adrian Chiruț norocul și-a întors fața și către băieții săi care au revenit de la 13-7! în favoarea băcăuanilor șI au câștigat pe final cu 30-28.

În ultimul joc al turneului ardelean, CSU din Suceava a avut un duel al orgoliilor cu Magnum Botoșani. Așa cum era de așteptat, meciul a fost aprig disputat și a avut o desfășurare palpitantă.

Vecinii noștri au făcut o primă repriză foarte bună și cu Adomnicăi și Lăzurcă în formă bună au condus la pauză cu 10-9.

„Studenții” suceveni au mărit ”strocul” în partea secundă și au reușit să câștige pe final clar cu 24-19.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Juverdianu (6 goluri), Păunescu (4), Balasz (3), Popia (3), Furak (2), Loic (2), Petrov (1), Kobzii (1), Lupu (1), Dascălu (1), Sadovyi, Costea, Stanciuc, Anton.

Cei mai buni marcatori ai grupării botoșănene au fost sucevenii Andrei Lăzurcă, cu 5 goluri și Cristian Adomnicăi, cu 3 goluri.

CSU din Suceava are la finele acestei săptămâni un meci extrem de important cu CSM Reșița, un succes în acest joc oferind un moral foarte bun pentru suceveni în perspectiva ultimelor cinci etape de campionat.

Rezultate înregistrate în etapa a XXIV-a:

CSM Focșani – Minaur Baia Mare       27-21

CSM București – CSM Făgăraș   36-27

CSM Reșița – Dinamo București 25-41

HC Buzău – CSM Vaslui    27-20

Dobrogea Sud Constanța – Steaua București         26-22

CSM Botoșani – CSU din Suceava        19-24

CSM Bacău – Potaissa Turda      36-31

Politehnica Timișoara a stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava