Concert pascal
MOPAN Suceava

Liga Națională de handbal masculin a continuat cu încă un meci dificil pentru CSU Suceava, în sala ”Dumitru Bernicu” contra Stelei București. După opt runde în care nu a cunoscut gustul victoriei, gruparea gazdă a sperat la un joc de excepție cu experimentata formație bucureșteană.
Începutul a fost destul de firav pentru elevii antrenorului Adrian Chiruț, plusul de valoare și experiență al oaspeților fiind evident. Handbaliștii echipei gazdă s-au complăcut în jocul lent al oaspeților, joc condus de sportivi de marcă precum Marius Stavrositu sau Georgescu. Cum și interii Humet și Milosevic au arătat că au explozie în braț, lucrurile nu au fost deloc simple. Totuși, chiar dacă au jucat fără Burlacu și Olariu, sucevenii, cu stranierii Lakovic și Siamatas în zi bună s-au ținut ”scai” de stelitști. Cu zece minute înainte de finalul primei reprize, CSU Suceava a avut o superioritate de doi jucători pe teren în urma eliminării a doi steliști. Handbaliștii suceveni nu au știut să profite din plin de acest avantaj și oaspeții, mult mai versați au revenit la cârma partidei și la pauză aveau un avantaj de cinci goluri pe tabela de marcaj, 15-10. Trebuie menționat faptul că CSU Suceava a și ratat două aruncări de la 7 metri prin Ciubotariu și Adomnicăi și a avut din nou un ghinion total la câteva aruncări care ori l-au nimerit pur și simplu pe portarul Stănescu, ori s-au lovit de barele porții apărate de acesta.
Banca tehnică suceveană a ”citit” stilul de joc al steliștilor și a impus mai mult ritm în partea secundă a întâlnirii. Deși au câștigat reprize a doua cu 15-13, sucevenii nu au putut întorce soarta partidei. De fiecare dată când s-au apropiat la trei goluri pe tabela de marcaj au apărut ”ghiulele” marca Humet sau Milosevic și avantajul oaspeților s-a conservat. Este adevărat și faptul că și portarii suceveni au prins o zi mai modestă.
O nouă înfrângere pentru CSU Suceava care se află în fața unui meci decisiv miercuri 14 noiembrie când în sala ”Dumitru Bernicu” va veni CSM Făgăraș. Gazdele, pentru a putea spera la o redresare a situației și a face o ”infuzie” cât de mică de moral, trebuie să câștige.

CSU Suceava: Erhan, I.Andrei, Duman – Târzioru (5), Baican (2), Ciubotariu (1), Ionescu (1), Petrea (1), Siamatas (5), Sandu Mihai (3), Costea (2), Oancea, Lakovic (4), Adomnicăi (1).

Rezultate înregistrate în etapa a IX-a a Ligii Naționale:
CSM București – HC Buzău    33-23
CSM Bacău – Minaur Baia Mare    35-33
U Cluj – HC Dobrogea Sud    18-29
CSU Suceava – Steaua    25-28
CSM Făgăraș – Poli Timișoara    23-23
Din această etapă au mai rămas de jucat meciurile Potaissa Turda – Dinamo și CSM Focșani – Dunărea Călărași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava