Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a XI-a, CSU Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute, într-un meci televizat, pe terenul grupării CSM București. Formația suceveană a evoluat foarte bine timp de aproape 35 de minute, pentru ca apoi să termine în genunchi disputa cu jucătorii din capitală. Scorul final în partida CSM București – CSU Suceava a fost 34-24 (14-14).

Deși au jucat împotriva unei echipe mult mai valoroase, sucevenii s-au descurcat admirabil în prima repriză când au ținut cu succes piept unei ”asociații” de stranieri de pe toate meleagurile. După pauză însă, de la 17-15 în favoarea lor, elevii antrenorilor Bogdan Șoldănescu și Petru Ghervan au mai marcat doar 7 goluri, față de cele 19 ale gazdelor. A fost un exemplu de ce nu trebuie să facă o echipă, o comedie a erorilor și ratărilor care i-a nedumerit și pe tehnicienii suceveni. E drept că probabil nu se miza pe vreun punct la CSM București, dar au mai rămas de jucat două partide în deplasare în acest an cu două grupări mai accesibile și punctele puse în joc sunt deosebit de importante.

CSU Suceava va mai disputa în acest an încă două jocuri, tot în deplasare: cu CSM Focșani, pe 3 decembrie, în ultima etapă a turului, și cu CSM Vaslui, pe 10 decembrie, în prima rundă din retur.

CSU Suceava: Makaria (12 intervenții), Merlă – Gavriloaia (6), Botond (4), Ştefan (3), Csog (3), Lăzurcă (2), Loic (2), Zarițchi (1), Iordachi (1), Mănescu (1), Dascălu (1), Tîrzioru, Bologa, Bruj și Lupu. Antrenor: Bogdan Şoldănescu.

 

Rezultate înregistrate în etapa a XI-a:

CSM Constanța – Poli Timișoara   33-28

CSM Vaslui – Dinamo 26-27

Potaissa Turda – HC Buzău   34-36

CSM Sighișoara – Steaua      24-25

CSM București – CSU Suceava      34-24

Minaur Baia Mare – U Cluj   41-37

CSM Focșani – CSM Bacău  26-27

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava