• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au intervenit la primele ore ale zilei de astăzi cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană particulară din satul Molid, comuna Vama. În interiorul cabanei se aflau opt tineri, patru fete şi patru băieţi, care au reuşit să iasă singuri din cabana cuprinsă de flăcări.
La sosirea echipajelor ardeau acoperişul şi mansarda cabanei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga construcţie şi la anexele din gospodărie.
Pe timpul intervenţiei, două tinere, de 19 şi 20 de ani, au suferit un atac de panică şi li s-a acordat primul ajutor medical, de către pompierii paramedici SMURD. După intervenţia salvatorilor, fetele şi-au revenit şi au refuzat să fie transportate la spital. Pompierii au reuşit să stingă incendiul la mai puţin de trei ore de la anunţarea acestuia.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, în incendiu au ars acoperişul şi mansarda cabanei, compusă din 3 camere, holuri şi grup sanitar, construcţii din lemn, cu învelitoare din şindrilă bituminoasă, pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn, instalaţia electrică, televizoare, laptopuri şi telefoane, materiale textile, documente de identitate şi alte bunuri.
Flăcările au degradat tavanul şi pereţii din BCA ai parterului, pe 120 de metri pătraţi, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi sanitare, tâmplărie din lemn, cazanul centralei termice, instalaţia de încălzire şi cea electrică şi alte bunuri.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de instalaţia electrică de iluminat lăsată sub tensiune.
Pompierii militari au salvat parterul cabanei şi anexele din gospodărie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava