Concert pascal
MOPAN Suceava

Cabral Ibacka a făcut dezvăluiri despre prima întâlnire cu socrii săi. Faimosul prezentator de la Pro TV a precizat că aceștia nu prea l-au plăcut atunci când l-au întâlnit, dar lucrurile s-au schimbat între timp, notează click.ro.

Cabral povestește că la prima întâlnire cu socrii săi, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta. Vedeta TV crede că, atunci când l-au văzut prima dată „și-au făcut cruce cu limba”. Dar, acum, după 14 ani de relație, lucrurile au evoluat în bine.

Acum, soacra lui nu-l mai displace. „Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a spus el, conform Viva.

Mai mult, Cabral a mai spus și că Andreea nu a dat curs avansurilor sale din prima. Abia după șase luni a vrut să iasă la o cafea alături de acesta. „După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea.”, a spus Cabral, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/incredibil-ce-impresie-le-a-facut-cabral-socrilor-2265448.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava