Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul turneului play-out al Ligii Naționale de handbal masculin grupa 10-12, CSU Suceava a evoluat pe terenul formației CS Caraș Severin. La capătul unuimeci fără istoric practice, formația bănățeană s-a impus cu categorical scor de 25-12. Rezultatul este unul favorabil pentru CSM București, care are nevoie de o victorie din cele două meciuri rămase pentru a evita barajul.
Gruparea suceveană a îinut ritmul doar primele 10 minue când a și condus cu 3-1. De la acest scor, gazdele au ”zburdat” pe teren și s-au ”dus” la un neverosimil 9-3, pentru ca la pauză tabela de marcaj să indice 13-4! pentru reșițeni.
Deși la reluare elevii antrenorului Răzvan Bernicu au ”scăpat” de Stan care a fost eliminate, jocul lor nu s-a îmbunătățit și CS Caraș Severin s-a impus la capătul celor 60 de minute de joc cu 25-12! Diferența de scor nu este cea îngrijorătoare, ci faptul că CSU Suceava a marcat un gol la 5 minute, lucru de neacceptat la un meci de handbal.
În urma acestui rezultat, formația suceveană va evolua cu certitudine la barajul pentru menținerea în primul eșalon al handbalului românesc, acolo unde va da din nou, după toate probabilitățile de CS Caraș Severin, alături de CSM Călărași șiHC Pitești.
„Aș vrea să felicit echipa din Reșița, pe foștii mei colegi, pentru că au dat exemplu că aici există o mentalitate de profesioniști, au dovedit acest lucru în teren. Noi nu am jucat la adevărata valoare. Din păcate, echipa încă nu a ajuns la un nivel la care să reziste în Liga Națională jucând meciuri din trei în trei zile. Astăzi nu i-am tratat așa cum ar fi trebuit, i-am cam subestimat și acest lucru ne-a costat foarte mult, dovadă și diferența mare de scor. Ne-am blazat și pur și simplu am cedat, din păcate pentru noi” a declarat extrema formației CSU Suceava, Florin Ciubotariu.
„A fost un meci în care ne-am mobilizat foarte bine și am reușit să facem un joc foarte bun și să câștigăm la o diferență destul de mare. Prea puțin ne ajută această victorie, trebuie să ne facem niște calcule, să batem la CSM București, Suceava să-i bată pe bucureșteni și atunci e mai complicat. Nu că nu s-ar putea întâmpla, important era să ne facem noi punctele. Mă bucur pentru că este ultimul meci de acasă, a fost un sezon greu, am făcut și meciuri bune și meciuri mai puțin bune, am ajuns să jucăm în play-out. Poate sunt puțin subiectiv, dar nu meritam să jucăm în play-out, dacă ne uităm la cum s-a desfărșurat campionatul, dar așa e in viață. Vom juca până la capăt, mai avem un meci la CSM București și apoi barajul, dacă va fi nevoie, și eu sper și cred că vom rămâne în Liga Națională” a fost de părere conducătorul de joc al echipei CS Caraș Severin, Mihai Rohozneanu.

CS Caraș Severin-CSU Suceava 25-12 (13-4)
CS Caraș Severin: Ionescu I., Marocico, Sămînță (portari), Marta 8 goluri, Vaidasigan 5, Petrea 4, Rohozneanu 2, Sas 2, Grozăvescu 2, Ionescu D. 1, Stan 1, Pîrvan, Turcu.

CSU Suceava: Spiridon, Ilii (portari), Tîrzioru 3 goluri, Burlacu 2, Eros 2, Ciubotariu 2, Panait 1, Tcaciuc 1, Bahan 1, Neniță, Sandu, Roșu, Dumitraș, Negrușeri.
Aruncări de la 7m: 2/0, respectiv 4/1
Eliminări: Vaidasigan, Marta, Sas (2), Grozăvescu, respectiv Neniță, Roșu (2), Bahan (2).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava