Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 24.07.2023 – 30.07.2023 inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile – Direcția Regională Vamală București, ca urmare a unor controale specifice efectuate împreună cu lucrători din cadrul Poliției sector 5 și a Inspectoratului Poliției Județene Prahova – SICE, au identificat și reținut în vederea confiscării cantitatea de 3.953 kg. tutun mărunțit și frunze, în valoare totală de aprox. 964.000 lei, iar într-una dintre locațiile verificate a fost identificat și un utilaj de prelucrare și mărunțire tutun.

De asemenea, în aceeași perioadă au mai fost reținute în vederea confiscării , 745 bucăți articole de îmbrăcăminte în valoare de aprox. 48.000 lei pentru care a fost aplicată o amendă contravențională în cuantum de 3.000 lei și o amendă de 50.000 lei pentru o abatere în ceea ce privește monitorizarea transporturilor din categoria cu risc fiscal ridicat (e-transport), aplicându-se măsura complementară de confiscare a contravalorii mărfurilor înscrisă în documentele fiscale, în sumă de 19.335 lei.

În ceea ce privește cantitatea de tutun reținută și la utilajul de fabricat tutun mărunțit, cercetările sunt continuate de instituția abilitată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava