Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceava va fi gazda unui nou eveniment din ciclul de conferințe conservatoare organizat de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” – Conferința intitulată „Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală” care va avea loc pe data de 6 aprilie 2024, la ora 16:00, la prestigiosul Hotel Mandachi, Sala Regatto.

Invitații noștri de onoare sunt personalități marcante ale vieții publice și intelectuale: senatorul Claudiu Târziu, președinte al Institutului; dr. Sorin Lavric, scriitor și filosof, de asemenea senator; profesor univ. dr. Radu Baltasiu; și dr. Adrian Nicolae Petcu, cercetător la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Evenimentul va fi îmbogățit prin participarea domnului Toma Filaret, fost deținut politic și autor al lucrării „Pe drumul pavat cu ghimpi”, o mărturie vie a suferințelor și speranțelor din perioada comunistă. La venerabila vârstă de 99 de ani, domnul Filaret va împărtăși din înțelepciunea și experiența sa din temnițele comuniste.

Vă așteptăm să vă alăturați acestui dialog profund despre istorie, rezistență și spiritualitate, contribuind la o mai bună înțelegere a trecutului nostru pentru a construi un viitor mai luminos.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.institutulconservator.ro sau să contactați echipa la adresa contact@institutulconservator.ro .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava