Concert pascal
MOPAN Suceava

95 de specialiști ai Serviciului Public de Ocupare au preluat de la experții din cadrul proiectului “Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” metode, tehnici și instrumente standardizate de furnizare a serviciilor integrate și personalizate de stimulare a ocupării pe parcursul a 9 stagii de instruire. Stagiile au avut loc în cadru organizat în luna mai 2015. Specialiștii participanți aparțin structurilor SPO din toate județele incluse în proiect.

Instruirile au un efect benefic asupra modului în care specialiștii SPO își desfășoară activitatea și în final se concretizează într-o capacitate mărită a acestora de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților cu metode moderne și eficiente de stimulare a ocupării.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea desfășoară în perioada 06.01.2014 – 30.06.2015, în calitate de beneficiar, proiectul „Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” – POSDRU /130/4.1/S/130262 alături de partenerii naționali SC Tobimar Construct SRL, SC Drummers Concept SRL, AJOFM Satu-Mare și partenerii transnaționali Desarrollo de Estrategias Exteriores SA Oviedo-Spania şi Servicio Público De Empleo Del Principado De Asturias-Spania. Acesta vizează judeţele Tulcea, Satu Mare, Constanţa, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Suceava, Vaslui, Covasna şi Neamţ și urmărește îmbunătăţirea calităţii, eficienţei şi transparenţei serviciilor furnizate de structurile Serviciului Public de Ocupare (SPO) din Regiunile Sud-Est, Nord-Vest, Nord-Est și Centru ale României.

Proiectul „Eficiență și calitate în SPO – EC SPO” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.2 „Formarea personalului propriu al SPO”.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava